Услуги

Регистрация на фирми

Не създавате фирма, чрез създаването на фирма. Заложете душата си, изграждайки бизнеса си и бъдете полезни на потребителите – дори и да не ви станат клиенти!
Стартирай бизнес сега

Консултантски услуги

Ние консултираме клиентите си по множество теми, включително: финансово въпроси, банково финансиране, управленско счетоводство, бизнес анализи и дори дигитален маркетинг!
Спести пари с нас

Счетоводни услуги

Не работим с фиксирани цени, защото се съобразяваме със спецификите на всеки клиент. Затова Ви предлагаме първият месец при нас да е БЕЗПЛАТЕН за Вас.
Организирай всичко

ТРЗ - Труд и работна заплата

Счетоводното отчитане на персонал и заплата представлява набор от счетоводни услуги, свързани с движението и разходите за персонал.
Направи ведомостите лесни
Цената за счетоводната услуга е важна за всяка фирма и зависи от обема документи и административните услуги, от които фирмата се нуждае. Няма универсален отговор за цената на счетоводно обслужване на една фирма – може да предложим 30лв.и 300лв., но преди да предложим цена държим да се запознаем с всеки клиент, за да можете вие и ние да вземем решение можем ли да работим заедно.
 
Затова в счетоводна къща Гери Консулт – Добрич предлагаме префернциални цени за счетоводни услуги и административно обслужване. Цени се договорят индивидуално в среща или с конкретно запитване по и-мейл.
 
Разбираме, че при стартиране на нов бизнес всеки един разход е важен за Вас и затова сме готови да докажем професионализма на счетоводна кантора Гери Консулт – Добрич, предлагайки следните преференциални условия.
 
1. Всеки нов клиент на счетоводна къща Гери Консулт – Добрич получава подарък – 1 месец счетоводно обслужване без такса.
 

2. При регистрация на фирма, чрез услугите на счетоводна кантора Гери Консулт, предоставяме безплатно 1 месец счетоводно обслужване+безплатна консултация.

 
Ако вече имате съществуващ бизнес и сте в процес на смяна на счетоводителя си, Ви каним на разговор в нашата кантора. Така ще се запознаем и ще се уверите в предимствата на услугите ни.
 
Преференциални и индивидуални цени се договарят след среща в удобно за Вас време.

Имате специфичен казус?

Ако никоя от услугите ни не описва точно това, което търсите – свржете се с нас, за да обсъдим нуждите Ви!