Консултантски услуги

Имаш въпроси? Обсъди ги с нас

Ние консултираме клиентите си по множество теми, включително: финансово въпроси, банково финансиране, управленско счетоводство, бизнес анализи и дори дигитален маркетинг!

Професионално счетовоство
Ние сме експерти с над 20 годишен опит в счетоводните услуги и консултирането.
Нашите клиенти спестяват над 70 000 лева годишно с нас! Това постигаме чрез данъчни оптимизации.
Ние не сме просто кантора, ние сме твой бизнес партньор! Разкажи ни за мечтите си, а ние ще ги сметнем.
Различни видове финансови услуги

Какви видове консултации провеждаме?

Финансови и Банкови

Анализ и оценка на текущо ползваните кредитни продукти и ефективно заплащаната цена за тях. Оптимизиране на разходите за ползване на кредити и банково обслужване и подобряване на структурата на кредитните продукти.

Съдействие в целия процес по подготовка на документи - документи за обезпечения, оценка на кредитния риск на бизнеса и бъдещите инвестиции. Подготовка на стратегия за преговори с финансови институции и предварително целеполагане.

Управленско счетоводство

Анализ и управление на взаимоотношенията с контрагенти - доставчици/клиенти - диверсификация на контрагентите за намаляване на рисковете, анализ и оценка на вземанията, подготовка на стратегии за подобряване на търговските условия.

Анализ и управление на продажбите - изчисляване ефективност на продажбите на 1лев разходи, калкулация на най-рентабилните продукти/стоки/услуги и изготвяне на стратегии за увеличаване на печалбите от продажби.

Какво казват нашите клиенти за нас?

Pavka IvanovPavka Ivanov
22:29 06 Dec 21
За пореден път се свързвам с Гери консулт за сложен казус. Служителката се справи за отрицателно време. Няма какво друго да напиша - възхитена съм от начина по който работи. Препоръчвам кантората!
Lubo AtanasovLubo Atanasov
10:06 28 Nov 21
Винаги са успявали да ми помогнат, независимо колко трудна е била задачата. Изключително приятно изненадан съм от начина по който си вършат работата и желанието с което го правят. Бих препоръчал фирмата на всеки.
От доста време работим с Гери консулт и мога да кажа само суперлативи. Изключително коректни професионалисти на които може да се довериш независимо колко заплетен казус имашБлагодаря за добре свършената работа!
От три години работя с Гери Консулт и мога да кажа само положителни неща. Тази фирма може да бъде еталон и пример за всички останали за начина по който се държат с клиентите си. Истинско удоволствие е да се работи с тях. Решават всякакви проблеми в тяхната област без никакво затруднение.
Истински професионалисти, които поставят нуждите на клиента на първо място. Отделиха ми достатъчно време и въпреки, че не предложиха най-ниската цена за счетоводно обслужване се спрях на тях тъй като ми вдъхнаха доверие и вече над 1 години не са ме разочаровали - помагат ми да си следя рентабилността на бизнеса и ми дават безценни съвети
js_loader

Предимствата да работиш с Гери Консулт

Бизнес анализ

Първи стъпки в бизнеса - услуга насочена към тепърва стартиращи компании и предприемачи. Изготвяне на краткосрочни и дългосрочни бизнес цели, определяне на ключови ресурси необходими за дейността, дефиниране на източниците на разходи и каналите, по които ще се реализират приходи.

Детайлен анализ на Баланс и Отчет за приходи и разходи и оценка на ключови показатели - възвръщаемост на капитала, търговска надценка, анализ на собствения капитал, обръщаемост на стоково-материалните запаси и търговския оборот. Секторен анализ и сравнение с ключови конкуренти.

Подготовка и реализация на пазарна стратегия за растеж и продажби и анализ на продажбите, ценова стратагия, анализ на преките конкуренти и изготвяне на цялостна маркетингова стратегия.

Преструктуриране и оптимизиране на процеси в бизнеса с цел намаляване на разходи и/или увеличение на приходите - ефективност и възвръщаемост на процесите спрямо приходите и/или разходите на бизнеса.

Дигитален Маркетинг

Определяне на целите на бизнеса и потенциалните ползи от присъствие в Интернет и реализация на on-line продажби.

Позициониране в Интернет и определяне на канали за продажби - Google, социални мрежи и приложимост на различните канали за целите на бизнеса.

Анализ и оценка на уеб страницата на бизнеса

Определяне на бюджет за реклама - месечен/седмичен/дневен, съобразен с продуктите и нуждите на бизнеса. Изготвяне и следене на кампании за реклама в Google, Facebook.

Оставете го на нас!

Време е да започнете да мислите за развитие, нови идеи и прогрес в личен план. Счетоводството Ви е в правилните ръце и няма нужда да губите време!