Счетоводни услуги

Вкарай счетоводството си в ред

Не работим с фиксирани цени, защото се съобразяваме със спецификите на всеки клиент. Затова Ви предлагаме първият месец при нас да е БЕЗПЛАТЕН за Вас.

В помощ на новия бизнес

Ако сега стартирате дейността си, ние ще Ви осигурим 1 месец безплатно счетоводно консултиране!

Гъвкави цени

Сега започвате или вече сте стартирали? При нас всичко се взима под внимание, за да са доволни клиентите ни.

100+ Проверки от НАП без санкции

До момента сме обработили над 100 проверки от НАП и в резултат не е последвала НИТО ЕДНА санкция!

Колко струват счетоводните услуги?

Сега стартираш?

Ако сега стартирате ваш бизнес, то ние ще предоставим един месец безплатно счетоводно обслужване, за да можем заедно да разберем какви са спецификите на вашият бизнес и да договорим справедлива цена.

1 Месец безплатно счетоводство

Не работим с фиксирани цени, защото се съобразяваме със спецификите на всеки клиент. Затова Ви предлагаме първият месец при нас да е БЕЗПЛАТЕН за Вас.

Вече си стартирал?

Ако пък вече имате действащ бизнес и вече ползвате счетоводни услуги, то ние ще се съобразим с разхода, който имате до момента за счетоводство.

Предимствата да работиш с Гери Консулт

Какво казват нашите клиенти за нас?

Pavka IvanovPavka Ivanov
22:29 06 Dec 21
За пореден път се свързвам с Гери консулт за сложен казус. Служителката се справи за отрицателно време. Няма какво друго да напиша - възхитена съм от начина по който работи. Препоръчвам кантората!
Lubo AtanasovLubo Atanasov
10:06 28 Nov 21
Винаги са успявали да ми помогнат, независимо колко трудна е била задачата. Изключително приятно изненадан съм от начина по който си вършат работата и желанието с което го правят. Бих препоръчал фирмата на всеки.
От доста време работим с Гери консулт и мога да кажа само суперлативи. Изключително коректни професионалисти на които може да се довериш независимо колко заплетен казус имашБлагодаря за добре свършената работа!
От три години работя с Гери Консулт и мога да кажа само положителни неща. Тази фирма може да бъде еталон и пример за всички останали за начина по който се държат с клиентите си. Истинско удоволствие е да се работи с тях. Решават всякакви проблеми в тяхната област без никакво затруднение.
Истински професионалисти, които поставят нуждите на клиента на първо място. Отделиха ми достатъчно време и въпреки, че не предложиха най-ниската цена за счетоводно обслужване се спрях на тях тъй като ми вдъхнаха доверие и вече над 1 години не са ме разочаровали - помагат ми да си следя рентабилността на бизнеса и ми дават безценни съвети
js_loader

Оставете го на нас!

Време е да започнете да мислите за развитие, нови идеи и прогрес в личен план. Счетоводството Ви е в правилните ръце и няма нужда да губите време!