Регистрация на фирми

Регистрираме всичко и навсякъде

Не помагаме на бизнеси, чрез регистрация на фирми. Заложете душата си, изграждайки бизнеса си и бъдете полезни на потребителите – дори и да не ви станат клиенти!

Счетоводна къща Гери Консулт предлага услуга регистрация на фирма независимо в коя част на България се намирате. Регистрацията става бързо и лесно, а ние сме любезни.

Търсите Как да регистрирате фирма за вашата желана дейност – автомивка, автосервиз, онлайн магазин, земеделие, строителна дейност, търговия на едро и дребно, различен вид услуги и др.

Регистриране на фирми от Гери Консулт
Стартирането на бизнес е лесно, но поддържането му в изряден вид е предизвикателство за всеки бизнесмен. Оставете това на Гери Консулт!
За улеснение на клиента - стандартизирали сме услугата в 3 основни пакета.
Благодарение на нашите експерти, Гери Консулт предоставя над 20 години счетоводни и бизнес услуги в България!

Бизнес

Добър за стартиране на бизнес.
лв 199 еднократно
 • Изготвяне на документи за регистрация на фирма
 • Входиране на документи в Агенция по вписвания
 • 30 минути безплатна консултация

Премиум

Подходящо за стартиране и развитие на бизнес.
590лв
360 лв еднократно
 • Изготвяне и входиране от Ваше име на документите в Агенция по вписвания за регистрация на фирма
 • Регистрация в НАП за започване на дейност
 • 1 час безплатна консултация за успешен старт на бизнес
 • -50% отстъпка от таксата за счетоводство за първия месец

VIP

Всичко нужно за старт и развитие на на бизнеса.
910 лв
460 лв еднократно
 • Изготвяне и входиране от Ваше име на документите в Агенция по вписвания за регистрация на фирма
 • Регистрация в НАП за започване на дейност
 • Регистрация в НАП по ДДС
 • 1 месец безплатно счетоводство
 • 2 часа безплатна консултация - бизнес планиране, работа с касов апарат, касова книга
Популярно

Преди да започнем...

Най-честата практика е адреса да бъде този на който живеете или сте регистриран по лична карта. Възможно е адреса да бъде този на обекта, където ще осъществявате дейност – офис или магазин.

Проверка дали името, което изберете за вашата фирма е свободно, може да направите като последвате този линк.

Интересувате се за колко дни може да открите фирма? Срока, който Агенция по вписванията обработва документите е 3-дневен. Последните ни клиенти през Август 2019г.регистрираха фирмите си в рамките на 1 работен ден.

Когато правите проверка за името обърнете специално внимание на изписването на името, което проверявате. Важно условие, за да имате уникално име на фирмата е ИЗПИСВАНЕТО и ИЗГОВАРЯНЕТО на името да е идентично.

Пример за това е ако искате да регистрирате фирма с име ИВА 95 ЕООД. Виждате, че името е заето и проверявате ИВА-95 ЕООД или И В А 95 ЕООД. Чудесно името е свободно. Въпреки това, когато изговаряте името, то Вие не произнасяте тире. Поради тази причина рискувате да Ви откажат вписване заради името, защото изговарянето е същото както при ИВА 95 ЕООД.
Ако пък не Ви се занимава, то оставете ние да Ви помогнем с избора.

...и после какво?

Помислете внимателно Какво искате да ни питате?

Когато ни посетите ще обсъдим с Вас основните въпроси като:

Коя правна форма е най-подходяща за Вашата дейност от гледна точка на данъчно облагане, социално осигуряване и други?
- Ще разберете как да оформите договор за наем на помещение/офис/склад, който ще ползвате, за да го отчитате като разход.

- Ще разберете колко осигуровки ще заплащате на месечна база.

- Ще знаете кога евентуално трябва да се регистрирате по ДДС и какви са специфичните особености.

- Ще Ви разкажем за работата с касов апарат и как да работите с него, за да нямате проблеми при проверки от НАП.

- Ще разберете необходим ли Ви е ПОС терминал ако ще осъществявате продажби по интернет или ще приемате плащания с дебитни/кредитни карти.

- Ще разберете на какви изисквания трябва да отговаряте, за да сте изрядни пред всички проверяващи органи.

- Ще разберете как да си планирате разходите и какви фактури и документи са Ви необходими, за да сте изрядни в разходната част на дейността Ви.

- Ще Ви предоставим инструмент, с който лесно да планирате приходите и разходите си и да следите рентабилността на бизнеса си във всеки момент, който можем да адаптираме спрямо индивидуалните Ви нужди.

Какво казват нашите клиенти за нас?

Pavka IvanovPavka Ivanov
22:29 06 Dec 21
За пореден път се свързвам с Гери консулт за сложен казус. Служителката се справи за отрицателно време. Няма какво друго да напиша - възхитена съм от начина по който работи. Препоръчвам кантората!
Lubo AtanasovLubo Atanasov
10:06 28 Nov 21
Винаги са успявали да ми помогнат, независимо колко трудна е била задачата. Изключително приятно изненадан съм от начина по който си вършат работата и желанието с което го правят. Бих препоръчал фирмата на всеки.
От доста време работим с Гери консулт и мога да кажа само суперлативи. Изключително коректни професионалисти на които може да се довериш независимо колко заплетен казус имашБлагодаря за добре свършената работа!
От три години работя с Гери Консулт и мога да кажа само положителни неща. Тази фирма може да бъде еталон и пример за всички останали за начина по който се държат с клиентите си. Истинско удоволствие е да се работи с тях. Решават всякакви проблеми в тяхната област без никакво затруднение.
Истински професионалисти, които поставят нуждите на клиента на първо място. Отделиха ми достатъчно време и въпреки, че не предложиха най-ниската цена за счетоводно обслужване се спрях на тях тъй като ми вдъхнаха доверие и вече над 1 години не са ме разочаровали - помагат ми да си следя рентабилността на бизнеса и ми дават безценни съвети
js_loader

Оставете го на нас!

Време е да започнете да мислите за развитие, нови идеи и прогрес в личен план. Счетоводството Ви е в правилните ръце и няма нужда да губите време!

Регистрация на фирми

Регистрация на фирми е ключов процес за стартиране на успешен бизнес. Фирмена регистрация изисква прецизност и внимание към всеки детайл. В Счетоводна къща – Гери Консулт предлагаме професионална помощ, за да улесним процедурата и да гарантираме, че всичко е направено правилно.

Какво представлява регистрацията на фирми?

Регистриране на фирма е първата стъпка към започване на собствен бизнес. Независимо дали сте млад предприемач или вече утвърден бизнесмен, регистрация на фирма в България е задължителна за законното функциониране на вашата дейност.

Основни етапи на фирмената регистрация:

   • Избор на подходящо име за фирмата

   • Подготовка на необходимите документи

   • Избор на правна форма на фирмата (ЕТ, ООД, АД и др.)

   • Подаване на документите в Търговския регистър

   • Получаване на фирмен идентификационен код

Всяка стъпка от процеса е важна и изисква точност в детайлите, за да бъде регистрацията успешна и законово валидна.

Защо да изберете нашите услуги за регистрация на фирми?

Ние от Счетоводна къща – Гери Консулт имаме дългогодишен опит и висококвалифицирани специалисти, които ще ви помогнат да преминете през целия процес бързо и безпроблемно. Ето някои от причините да ни изберете:

   • Професионализъм и опит: С нашия екип от експерти получавате професионални съвети и насоки през всяка стъпка от регистрацията.

   • Лесен и бърз процес: Ние правим процеса по регистриране на фирма лесен и бърз, така че да можете да се фокусирате върху развитието на вашия бизнес.

   • Персонализирани решения: Всеки бизнес е уникален и ние предоставяме индивидуални решения, които отговарят на специфичните нужди на вашата фирма.

   • Пълна поддръжка: От първоначалната консултация до финална регистрация на фирма, ние сме до вас на всяка стъпка от пътя.

Видове фирми, които можете да регистрирате

В България има няколко правни форми за регистриране на фирма. Ето някои от най-често използваните:

   • Едноличен търговец (ЕТ): Подходящ за малки бизнеси и индивидуални предприемачи.

   • Дружество с ограничена отговорност (ООД): Популярна форма за малки и средни предприятия.

   • Акционерно дружество (АД): Подходящо за по-големи бизнеси с много акционери.

   • Кооперации: Подходящи за сдружения и колективни бизнеси.

Всяка форма има свои предимства и изисквания, и нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вашите нужди.

Изберете Счетоводна къща – Гери Консулт за вашата регистрация на фирми и започнете вашия бизнес с увереност. Свържете се с нас днес през контакти и направете първата стъпка към успеха!

Ползите от професионалната регистрация на фирми

При избора на професионална помощ за регистрация на фирми, вие получавате редица предимства, които ще ви помогнат да избегнете потенциални проблеми и да стартирате бизнеса си бързо и успешно.

Избягване на правни и административни грешки

Правната и административна част от процеса на регистриране на фирма може да бъде сложна и объркваща. Нашите експерти познават всички изисквания и детайли, необходими за успешната регистрация, и ще ви помогнат да избегнете често срещаните грешки.

   • Правилно попълване на документи: Нашите специалисти ще се погрижат всички документи да бъдат попълнени правилно и точно, за да се избегнат забавяния и откази от страна на Търговския регистър.

   • Навременна подадена документация: Ние гарантираме, че всички документи ще бъдат подадени в срок, което ще ускори процеса на регистрация.

Спестяване на време и усилия

Вместо да се занимавате сами с всички бюрократични процедури, доверявайки се на Счетоводна къща – Гери Консулт, вие можете да се съсредоточите върху развитието на вашия бизнес.

   • Комплексна услуга: Ние предлагаме комплексна услуга, която включва всичко необходимо за регистрацията на фирми, от първоначалната консултация до получаването на фирмения идентификационен код.

   • Бързо изпълнение: Нашият опитен екип ще се погрижи за всичко, което ще ви позволи да стартирате бизнеса си възможно най-бързо.

Нашият процес на регистрация на фирми

В Счетоводна къща – Гери Консулт, ние следваме ясен и ефективен процес за регистриране на фирма, който гарантира бързи и безпроблемни резултати.

Консултация и подготовка

Нашите експерти ще проведат подробна консултация с вас, за да разберат вашите нужди и да ви предоставят персонализирани решения.

   • Избор на правна форма: Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящата правна форма за вашата фирма.

   • Подготовка на документи: Ще подготвим всички необходими документи, включително заявления, учредителни документи и др.

Подаване и проследяване

След като всички документи са готови, нашият екип ще ги подаде в Търговския регистър и ще проследи тяхното обработване.

   • Подаване на документи: Всички документи ще бъдат подадени в срок, за да се избегнат забавяния.

   • Проследяване на статуса: Ние ще проследим статуса на вашата заявка и ще ви информираме за всяка промяна.

Завършване и поддръжка

След успешното регистриране на вашата фирма, ние ще ви предоставим пълна подкрепа за последващи административни и счетоводни въпроси.

Присъединете се към нашите доволни клиенти

Изберете Счетоводна къща – Гери Консулт за вашата регистрация на фирми и се присъединете към нашите многобройни доволни клиенти. Свържете се с нас още днес и започнете вашия бизнес без стрес и усложнения!

Подходящи решения за различни видове бизнес

В Счетоводна къща – Гери Консулт разбираме, че всеки бизнес, сам по себе си, е уникален и има свои специфични нужди. Затова предлагаме персонализирани услуги за регистрация на фирми, които отговарят на разнообразни изисквания и бизнес модели.

Регистрация на малки и средни предприятия

Малките и средните предприятия са гръбнакът на икономиката. Ние предлагаме услуги, които са специално съобразени с техните нужди.

   • Консултации за стартиращи бизнеси: Предлагаме съвети и насоки за младите предприемачи, които искат да започнат свой собствен бизнес.

   • Оптимизиране на разходите: Помагаме ви да изберете най-подходящата правна форма и да оптимизирате разходите си по регистрацията и стартирането на бизнеса.

Регистрация на дружества с ограничена отговорност

Дружествата с ограничена отговорност (ООД) са популярен избор за малки и средни предприятия. Ние предлагаме пълна услуга за регистрацията на ООД, включваща:

   • Изготвяне на учредителни документи: Подготвяме всички необходими документи за регистрацията на ООД.

   • Правна консултация: Предоставяме правна консултация относно правата и задълженията на съдружниците в ООД.

Регистрация на акционерни дружества

Акционерните дружества (АД) са подходящи за по-големи бизнеси с много акционери. Нашите услуги включват:

   • Учредителни документи и правилник: Подготвяме всички необходими документи за регистрацията на АД и създаваме вътрешен правилник за управлението на дружеството.

   • Юридическа подкрепа: Осигуряваме юридическа подкрепа и консултации по всички въпроси, свързани с управлението на акционерното дружество.

Защо да изберете нашите услуги за регистрация на фирми?

Изборът на Счетоводна къща – Гери Консулт за вашата регистрация на фирми ви дава множество предимства, които ще ви помогнат да стартирате бизнеса си успешно и безпроблемно.

Професионален екип

Нашият екип се състои от опитни професионалисти с дългогодишен опит в областта на регистрацията на фирми и правните консултации.

   • Експертни знания: Нашите специалисти имат задълбочени знания в областта на фирмената регистрация и могат да ви предложат най-добрите решения за вашия бизнес.

   • Персонализиран подход: Всеки клиент получава индивидуално внимание и персонализирани услуги, съобразени с неговите нужди и изисквания.

Комплексни услуги

Ние предлагаме комплексни услуги, които включват всички аспекти на регистрацията на фирма.

   • Консултации и насоки: Предлагаме консултации по всички въпроси, свързани с регистрацията на фирма, включително избор на правна форма, подготовка на документи и др.

   • Пълна поддръжка: Осигуряваме пълна поддръжка през целия процес на регистрация, включително подаване на документи и проследяване на статуса на заявката.

Започнете своя бизнес с увереност

Изберете Счетоводна къща – Гери Консулт за вашата регистрация на фирми и започнете своя бизнес с увереност и спокойствие. Ние ще се погрижим за всичко, за да можете вие да се фокусирате върху развитието на вашата дейност. Свържете се с нас още днес и направете първата стъпка към успеха!

Как да се възползвате от допълнителните услуги на Счетоводна къща – Гери Консулт

Освен регистрация на фирми, Счетоводна къща – Гери Консулт предлага широка гама от услуги, които могат да ви помогнат да управлявате бизнеса си по-ефективно и успешно. Тези услуги включват счетоводни услуги, счетоводство за онлайн магазини, цялостно обслужване на ТРЗ и консултантски услуги и много други.

Счетоводно обслужване

Една от най-важните услуги, които предлагаме, е счетоводно обслужване. Нашите опитни счетоводители ще ви помогнат да поддържате точни и актуални финансови отчети, да управлявате данъчните си задължения и да оптимизирате финансовите си процеси.

   • Месечно счетоводно обслужване: Ние ще се погрижим за всички месечни счетоводни задължения, включително осчетоводяване на документи, изготвяне на финансови отчети и подаване на данъчни декларации.

   • Годишно приключване: Подготвяме и подаваме годишните финансови отчети и данъчни декларации, за да сте в съответствие с всички законови изисквания.

Данъчни консултации

Нашите данъчни консултации са предназначени да ви помогнат да оптимизирате данъчните си задължения и да избегнете потенциални проблеми със законодателството.

   • Данъчно планиране: Предлагаме стратегии за данъчно планиране, които ще ви помогнат да намалите данъчните си задължения и да увеличите печалбите си.

   • Данъчна защита: При необходимост, нашите данъчни експерти ще ви представят пред данъчните органи и ще ви помогнат да разрешите всички възникнали въпроси.

Правни услуги

Нашите правни услуги са насочени към защита на вашия бизнес и осигуряване на съответствие с всички законови изисквания.

   • Изготвяне на договори: Ние ще ви помогнем да изготвите всички необходими договори и правни документи, за да сте сигурни, че вашият бизнес е защитен.

   • Правна консултация: Предлагаме консултации по всички правни въпроси, които могат да възникнат във вашия бизнес.

Възможности за оптимизация на бизнеса

С оптимизация на бизнеса, ние ви помагаме да подобрите ефективността на вашата дейност и да увеличите печалбите си. Това включва анализ на вашите бизнес процеси и предложения за подобрения.

   • Анализ на бизнес процеси: Ние ще анализираме вашите текущи бизнес процеси и ще предложим начини за тяхната оптимизация.

   • Стратегическо планиране: Ще ви помогнем да разработите стратегически план за развитие на вашия бизнес, включващ цели и конкретни стъпки за тяхното постигане.

Как да започнете?

Свържете се с нас и се консултирайте с нашите експерти. Ние ще анализираме вашите нужди и ще ви предложим персонализирани решения, които отговарят на вашия бизнес модел и цели.

Абонаментни планове и цени

В Счетоводна къща – Гери Консулт предлагаме разнообразие от абонаментни планове за регистрация на фирми, които да отговарят на нуждите и бюджета на различните видове бизнеси. Нашите абонаментни планове включват както основните услуги за регистрация, така и допълнителни консултации и счетоводно обслужване.

Цени на регистрация на фирма

Нашите цени за регистрация на фирми са конкурентни и съобразени с различни бизнес нужди:

   • Базов план “Бизнес”: 199 лв. еднократно – включва изготвяне и входиране на документи за регистрация на фирма и 30 минути безплатна консултация.

   • Стандартен план “Премиум”: 360 лв. еднократно – включва регистрация на фирма, регистрация в НАП и 1 час безплатна консултация.

   • Оптимален план “VIP”: 460 лв. еднократно – включва регистрация на фирма, регистрация в НАП и по ДДС, 1 месец безплатно счетоводство и 2 часа безплатна консултация.

Гъвкави абонаментни планове

Нашите абонаментни планове са гъвкави и могат да бъдат персонализирани според специфичните нужди на вашия бизнес. В тях са включени:

   • Ежедневно счетоводно обслужване

   • Данъчни консултации и планиране

   • Правна подкрепа и изготвяне на договори

   • Анализ и оптимизация на бизнес процеси

С тези планове вие не само получавате регистрация на фирми на достъпна цена, но и цялостна подкрепа, която ще ви помогне да развивате бизнеса си успешно.

Изберете Счетоводна къща – Гери Консулт за всичките ви бизнес нужди

 

Независимо дали се нуждаете от регистрация на фирма, счетоводни услуги, счетоводство за онлайн магазини, цялостно обслужване на ТРЗ и консултантски услуги, Счетоводна къща – Гери Консулт е вашият надежден партньор.Свържете се с нас още сега и започнете своя бизнес с увереност и спокойствие.