Регистрация на фирми

Регистрираме всичко и навсякъде

Не създавате фирма, чрез създаването на фирма. Заложете душата си, изграждайки бизнеса си и бъдете полезни на потребителите – дори и да не ви станат клиенти!

Счетоводна къща Гери Консулт предлага услуга регистрация на фирма независимо в коя част на България се намирате. Регистрацията става бързо и лесно, а ние сме любезни.
 
Търсите Как да регистрирате фирма за вашата желана дейност – автомивка, автосервиз, онлайн магазин, земеделие, строителна дейност, търговия на едро и дребно, различен вид услуги и др.

Регистриране на фирми от Гери Консулт
Стартирането на бизнес е лесно, но поддържането му в изряден вид е предизвикателство за всеки бизнесмен. Оставете това на Гери Консулт!
За улеснение на клиента - стандартизирали сме услугата в 3 основни пакета.
Благодарение на нашите експерти, Гери Консулт предоставя над 20 години счетоводни и бизнес услуги в България!

Бизнес

Добър за стартиране на бизнес.
лв 199 еднократно
 • Изготвяне на документи за регистрация на фирма
 • Входиране на документи в Агенция по вписвания
 • 30 минути безплатна консултация

Премиум

Подходящо за стартиране и развитие на бизнес.
590лв
360 лв еднократно
 • Изготвяне и входиране от Ваше име на документите в Агенция по вписвания за регистрация на фирма
 • Регистрация в НАП за започване на дейност
 • 1 час безплатна консултация за успешен старт на бизнес
 • -50% отстъпка от таксата за счетоводство за първия месец

VIP

Всичко нужно за старт и развитие на на бизнеса.
910 лв
460 лв еднократно
 • Изготвяне и входиране от Ваше име на документите в Агенция по вписвания за регистрация на фирма
 • Регистрация в НАП за започване на дейност
 • Регистрация в НАП по ДДС
 • 1 месец безплатно счетоводство
 • 2 часа безплатна консултация - бизнес планиране, работа с касов апарат, касова книга
Популярно

Преди да започнем...

Най-честата практика е адреса да бъде този на който живеете или сте регистриран по лична карта. Възможно е адреса да бъде този на обекта, където ще осъществявате дейност – офис или магазин.

Проверка дали името, което изберете за вашата фирма е свободно, може да направите като последвате този линк.

Интересувате се за колко дни може да открите фирма? Срока, който Агенция по вписванията обработва документите е 3-дневен. Последните ни клиенти през Август 2019г.регистрираха фирмите си в рамките на 1 работен ден.

Когато правите проверка за името обърнете специално внимание на изписването на името, което проверявате. Важно условие, за да имате уникално име на фирмата е ИЗПИСВАНЕТО и ИЗГОВАРЯНЕТО на името да е идентично.

Пример за това е ако искате да регистрирате фирма с име ИВА 95 ЕООД. Виждате, че името е заето и проверявате ИВА-95 ЕООД или И В А 95 ЕООД. Чудесно името е свободно. Въпреки това, когато изговаряте името, то Вие не произнасяте тире. Поради тази причина рискувате да Ви откажат вписване заради името, защото изговарянето е същото както при ИВА 95 ЕООД.
Ако пък не Ви се занимава, то оставете ние да Ви помогнем с избора.

...и после какво?

Помислете внимателно Какво искате да ни питате?

Когато ни посетите ще обсъдим с Вас основните въпроси като:

Коя правна форма е най-подходяща за Вашата дейност от гледна точка на данъчно облагане, социално осигуряване и други?
- Ще разберете как да оформите договор за наем на помещение/офис/склад, който ще ползвате, за да го отчитате като разход.

- Ще разберете колко осигуровки ще заплащате на месечна база.

- Ще знаете кога евентуално трябва да се регистрирате по ДДС и какви са специфичните особености.

- Ще Ви разкажем за работата с касов апарат и как да работите с него, за да нямате проблеми при проверки от НАП.

- Ще разберете необходим ли Ви е ПОС терминал ако ще осъществявате продажби по интернет или ще приемате плащания с дебитни/кредитни карти.

- Ще разберете на какви изисквания трябва да отговаряте, за да сте изрядни пред всички проверяващи органи.

- Ще разберете как да си планирате разходите и какви фактури и документи са Ви необходими, за да сте изрядни в разходната част на дейността Ви.

- Ще Ви предоставим инструмент, с който лесно да планирате приходите и разходите си и да следите рентабилността на бизнеса си във всеки момент, който можем да адаптираме спрямо индивидуалните Ви нужди.

Какво казват нашите клиенти за нас?

Pavka IvanovPavka Ivanov
22:29 06 Dec 21
За пореден път се свързвам с Гери консулт за сложен казус. Служителката се справи за отрицателно време. Няма какво друго да напиша - възхитена съм от начина по който работи. Препоръчвам кантората!
Lubo AtanasovLubo Atanasov
10:06 28 Nov 21
Винаги са успявали да ми помогнат, независимо колко трудна е била задачата. Изключително приятно изненадан съм от начина по който си вършат работата и желанието с което го правят. Бих препоръчал фирмата на всеки.
От доста време работим с Гери консулт и мога да кажа само суперлативи. Изключително коректни професионалисти на които може да се довериш независимо колко заплетен казус имашБлагодаря за добре свършената работа!
От три години работя с Гери Консулт и мога да кажа само положителни неща. Тази фирма може да бъде еталон и пример за всички останали за начина по който се държат с клиентите си. Истинско удоволствие е да се работи с тях. Решават всякакви проблеми в тяхната област без никакво затруднение.
Истински професионалисти, които поставят нуждите на клиента на първо място. Отделиха ми достатъчно време и въпреки, че не предложиха най-ниската цена за счетоводно обслужване се спрях на тях тъй като ми вдъхнаха доверие и вече над 1 години не са ме разочаровали - помагат ми да си следя рентабилността на бизнеса и ми дават безценни съвети
js_loader

Оставете го на нас!

Време е да започнете да мислите за развитие, нови идеи и прогрес в личен план. Счетоводството Ви е в правилните ръце и няма нужда да губите време!