Контакти

Професионалните счетоводни услуги са по-близо до теб, от колкото мислиш:
Понеделник - Петък: 8:30 - 17:00
За въпроси и информация. Отговор до 24 часа!
Основен офис

Къде се намираме?

Понеделник: 8:30 - 17:00
Вторник: 8:30 - 17:00
Сряда: 8:30 - 17:00
Четвъртък: 8:30 - 17:00
Петък: 8:30 - 17:00
Събота/Неделя: почивни дни
Pavka IvanovPavka Ivanov
22:29 06 Dec 21
За пореден път се свързвам с Гери консулт за сложен казус. Служителката се справи за отрицателно време. Няма какво друго да напиша - възхитена съм от начина по който работи. Препоръчвам кантората!
Lubo AtanasovLubo Atanasov
10:06 28 Nov 21
Винаги са успявали да ми помогнат, независимо колко трудна е била задачата. Изключително приятно изненадан съм от начина по който си вършат работата и желанието с което го правят. Бих препоръчал фирмата на всеки.
От доста време работим с Гери консулт и мога да кажа само суперлативи. Изключително коректни професионалисти на които може да се довериш независимо колко заплетен казус имашБлагодаря за добре свършената работа!
От три години работя с Гери Консулт и мога да кажа само положителни неща. Тази фирма може да бъде еталон и пример за всички останали за начина по който се държат с клиентите си. Истинско удоволствие е да се работи с тях. Решават всякакви проблеми в тяхната област без никакво затруднение.
Истински професионалисти, които поставят нуждите на клиента на първо място. Отделиха ми достатъчно време и въпреки, че не предложиха най-ниската цена за счетоводно обслужване се спрях на тях тъй като ми вдъхнаха доверие и вече над 1 години не са ме разочаровали - помагат ми да си следя рентабилността на бизнеса и ми дават безценни съвети
js_loader
Понеделник: 9:00 - 18:00
Вторник: 9:00 - 18:00
Сряда: 9:00 - 18:00
Четвъртък: 9:00 - 18:00
Петък: 9:00 - 18:00
Събота/Неделя: почивни дни
Ch MCh M
07:36 20 Feb 23
За първи път се свързах преди 3 години и когато се преместих в България за първи път имах личен контакт и оттогава съм в постоянен контакт с Гери Консулт относно приключването на месеца, счетоводството и други услуги. Много добър съвет, който ще се радвам да препоръчам.
Изключителни професионалисти,бързи,точни коректни!Препоръчвам!
Бяха ми препоръчани от колега, който изказа много позитивна обратна връзка за тях. Като човек, който стартира първия си бизнес и няма никаква представа как да си направи служебна сметка дори получих изключително много грижа и внимание, за да може още от началото бизнесът ми да стартира както трябва. Изключително съм благодарна и за постоянната отзивчивост и бързина, с която получавам отговор на всеки мой въпрос или нужда. Абсолютно препоръчвам с две ръце 🙂
Demirdzhan MahmudDemirdzhan Mahmud
09:25 16 Feb 23
Екипът на Счетоводна кантора ''Гери Консулт'' спечели доверието ми още в самото начало. Висок професионализъм и отзивчивост. Получавам ценни съвети и съдействие в процеса на работата ми с тях. Спокоен съм, че счетоводната част от бизнеса ми е в ръцете на Георги Янакиев и неговия екип! Благодаря Ви!Демирджан МахмудУправител - Дефи 01 ЕООД
js_loader

Имате въпрос?
Попитайте ГЕКО!

Ще получите отговор до 24 часа!