Труд и работна заплата (ТРЗ)

Цялостно обслужване на ТРЗ

Счетоводното отчитане на персонал и заплата представлява набор от счетоводни услуги, свързани с движението и
разходите за персонал.

Обслужване на труд и работна заплата (ТРЗ)
Оставете отчитането и бюрокрацията на нас! Вие имате по-важни задачи - да развивате бизнесите си.
Ние сме отговорни за отчитането и административните отговорности към Национална Агенция по приходите.
Доверете се, за да получите най-доброто! Можем да помогнем с всички ваши казуси.

Какво казват нашите клиенти за нас?

Pavka IvanovPavka Ivanov
22:29 06 Dec 21
За пореден път се свързвам с Гери консулт за сложен казус. Служителката се справи за отрицателно време. Няма какво друго да напиша - възхитена съм от начина по който работи. Препоръчвам кантората!
Lubo AtanasovLubo Atanasov
10:06 28 Nov 21
Винаги са успявали да ми помогнат, независимо колко трудна е била задачата. Изключително приятно изненадан съм от начина по който си вършат работата и желанието с което го правят. Бих препоръчал фирмата на всеки.
От доста време работим с Гери консулт и мога да кажа само суперлативи. Изключително коректни професионалисти на които може да се довериш независимо колко заплетен казус имашБлагодаря за добре свършената работа!
От три години работя с Гери Консулт и мога да кажа само положителни неща. Тази фирма може да бъде еталон и пример за всички останали за начина по който се държат с клиентите си. Истинско удоволствие е да се работи с тях. Решават всякакви проблеми в тяхната област без никакво затруднение.
Истински професионалисти, които поставят нуждите на клиента на първо място. Отделиха ми достатъчно време и въпреки, че не предложиха най-ниската цена за счетоводно обслужване се спрях на тях тъй като ми вдъхнаха доверие и вече над 1 години не са ме разочаровали - помагат ми да си следя рентабилността на бизнеса и ми дават безценни съвети
js_loader

Какво още правим?

Като допълнителни услуги, които предлагаме в областта на човешките ресурси – мотивация, подбор и консулт за вашите служители е пакет, който може да бъде предложен след допълнително обсъждане с Вас. Във време, когато все повече осъзнаваме, че хората са основния актив на всеки бизнес, разбирате че грижата Ви за вашият персонал е от първостепенно значение за тяхната мотивация.

Оставете го на нас!

Време е да започнете да мислите за развитие, нови идеи и прогрес в личен план. Счетоводството Ви е в правилните ръце и няма нужда да губите време!