toggle menu
toggle menu

Счетоводни услуги

Счетоводни услуги в полза на бизнеса

Какви са основните счетоводни услуги, които ще получите, когато изберете счетоводна компания Гери Консулт ООД - град Добрич за Ваш партньор в бизнеса?

 • Ще ви помогнем да започнете бизнес и да следите развитието си, за да успеете да изградите устойчив и печеливш бизнес

 • Ще ви помогнем да изберете дали трябва да се регистрирате по ДДС и как да ценообразувате, за да запазите печалбата си

 • Ще ви отговорим на въпросите какви осигуровки ще дължите за вас като собственик и за вашите работници

 • Ще ви помогнем да намалите данъците и увеличите печалбата си

 • Цялостна грижа за месечно изготвяне на Труд и работна заплата

 • Ще ви помогнем да следите вземанията и задълженията си и да анализирате клиентите/доставчиците си и да работите с тези от тях, които плащат редовно.

 • Текущо предоставяне на отчет за приходите и разходите даващ информация за рентабилността на фирмата Ви. Изготвяне на Баланс даващ информация за финансовата позиция на фирмата.


Ако все още не сте убедени, че дори искате да се запознаете с нас, то вижте какво казват част от клиентите ни за нас и ги потърсете за мнение. 

Надали много от счетоводните компании ще публикуват телефони за контакт с техни клиенти - Не мислите ли?

Колко струва счетоводното обслужване при нас?

Ако сега стартирате ваш бизнес, то ние ще предоставим един месец безплатно счетоводно обслужване, за да можем заедно да разберем какви са спецификите на вашият бизнес и да договорим справедлива цена.


Не работим с фиксирани цени, защото се съобразяваме със спецификите на всеки клиент. Затова Ви предлагаме първият месец при нас да е БЕЗПЛАТЕН за Вас.

Ако пък вече имате действащ бизнес и вече ползвате счетоводни услуги, то ние ще се съобразим с разхода, който имате до момента за счетоводство. 


Какви са ползите, когато получавате използвайки услугите на Гери Консулт?

 • Фирмата и собствениците ще изглеждат безинтересни за НАП.

 • Ще знаете как законно да увеличите печалбите от бизнеса си и да намалите данъците, които плащате.

 • Ще анализираме заедно с Вас финансовото състояние на бизнеса Ви и ще можем да ви съветваме КАК да увеличите печалбата си и да намалите разходите си.

 • Ежегодно ще анализираме разходите за банкови такси и лихви и ще получите съвети и помощ в преговорите с банкови институции.

 • Ще знаете Как да НЕ трупате задължения/вземания към собствениците, които Ви правят уязвими при проверки от институции.

 • Ще знаете Как да НЕ акумулирате пари в касата, за да сте защитени при проверки от НАП.

И не на последно място услуга, която друга счетоводна кантора не предлага – Цялостна консултация и обсъждане с Вас на икономическото състояние на фирмата, която ръководите. 

При нас ще получите ценни и полезни съвети, които са натрупани за 22 години опит в бизнеса. Опит, който с радост ще споделим с Вас!

Ако всичко това ви звучи суховато, то елате да се запознаете с нас или разгледайте повече за екипа ни.

Научете повече като ни потърсите на 0882 882 559, на Facebook страницата ни или на [email protected]. Вземете вашата преференциална оферта за счетоводно обслужване.


P.S.Част от статиите в блога ни само загатват какви допълнителни бизнес и счетоводни услуги можете получите от счетоводна кантора Гери Консулт.

0882 882 559
Добрич, площад Свобода №1, вх.Б, ет.3