toggle menu
toggle menu

Регистрация на фирма

 

Счетоводна къща Гери Консулт предлага услуга регистрация на фирма. В счетоводна къща Гери Консулт ценим Вашето време. Затова предлагаме да започнем процеса по регистрация по Интернет в няколко лесни стъпки:

1. Изберете си една от двете оферти, които имаме:

  • Самостоятелно откриване на фирма от собственика с помощ от наша страна - 129лв.
  • Регистрация на фирма + безплатна консултация за 1 час+ 1 месец безплатно счетоводно обслужване от Гери Консулт - 169лв.+безплатен инструмент Как да следите разходите и приходите на вашия бизнес.

Какви са ползите за Вас от консултацията и Какво включва тя?

- Ще разберете как да оформите договор за наем на помещение/офис/склад, който ще ползвате, за да го отчитате като разход.
- Ще разберете колко осигуровки ще заплащате на месечна база.
- Ще знаете кога евентуално трябва да се регистрирате по ДДС и какви са специфичните особености.
- Ще ви разкажем за работата с касов апарат.
- Ще разберете необходим ли Ви е ПОС терминал ако ще осъществявате продажби по интернет или ще приемате плащания с дебитни/кредитни карти.
- Ще разберете на какви изисквания трябва да отговаряте, за да сте изрядни пред всички проверяващи органи.
- Ще разберете как да си планирате разходите и какви фактури и документи са Ви необходими, за да сте изрядни в разходната част на дейността Ви.
- Ще Ви предоставим инструмент, с който лесно да планирате приходите и разходите си и да следите рентабилността на бизнеса си във всеки момент, който можем да адаптираме спрямо индивидуалните Ви нужди.

2. Обадете ни се на 0882 882 559 или ни отправете запитване на office@geco.bg, за да уточним удобен за Вас час за среща в кантората.

3. Можете да проверите дали избраното от Вас име на фирма е свободно. Това става на следният адрес:

www.brra.bg или просто ако последвайте този линк.

Ако след проверката излез надпис Няма намерени резултати! или се появят имена на фирми, но липсва точно съвпадение, то желаното от Вас име е свободно.

4. Направете повторна проверка за името в друга секция на Търговския регистър от този линк.

- обърнете внимание, че трябва да поставите отметка за проверка на юридическо лице. Ако получите резултат "Няма намерени съвпадения по зададените критерии", то името е свободно за регистрация.

Потърсете ни на 0882 882 559 или office@geco.bg, за да поемете по пътя на успеха. Печелете с Нас!

0888 870 277 0882 882 559
Добрич, площад Свобода №1, вх.Б, ет.3