toggle menu
toggle menu

Регистрация на фирма

 
Счетоводна къща Гери Консулт предлага услуга регистрация на фирма. В счетоводна кантора Гери Консулт ценим Вашето време. Затова предлагаме да започнем процеса по регистрация преди да ни посетите в няколко лесни стъпки:

1. Помислете добре Как ще се казва вашата фирма и Къде ще бъде адреса, на който ще регистрирате фирмата. Най-честата практика е адреса да бъде този на който живеете или сте регистриран по лична карта. Възможно е адреса да бъде този на обекта, където ще осъществявате дейност – офис или магазин.

Проверка дали името, което изберете за вашата фирма е свободно, може да направите като последвате този линк.

!!! Когато правите проверка за името обърнете специално внимание на изписването на името, което проверявате. Важно условие, за да имате уникално име на фирмата е ИЗПИСВАНЕТО и ИЗГОВАРЯНЕТО на името да е идентично.

Пример за това е ако искате да регистрирате фирма с име ИВА 95 ЕООД. Виждате, че името е заето и проверявате ИВА-95 ЕООД или И В А 95 ЕООД. Чудесно името е свободно. Въпреки това, когато изговаряте името, то Вие не произнасяте тире. Поради тази причина рискувате да Ви откажат вписване заради името, защото изговарянето е същото както при ИВА 95 ЕООД.

2. Изберете правната форма на Вашата фирма - ЕТ, ЕООД или ООД? На блог секцията ни може да намерите материали по темата, които да Ви помогнат да решите. Ако пък не Ви се занимава, то оставете ние да Ви помогнем с избора.

3. Обадете ни се на 0882 882 559 или ни отправете запитване на office@geco.bg, за да уточним удобен за Вас час за среща в кантората. Помислете внимателно Какво искате да ни питате? Когато ни посетите ще обсъдим с Вас основните въпроси като:

- Коя правна форма е най-подходяща за Вашата дейност от гледна точка на данъчно облагане, социално осигуряване и други?

4. Когато посетите офиса ни ще Ви консултираме за всички въпроси. Част от тях са:

- Ще разберете как да оформите договор за наем на помещение/офис/склад, който ще ползвате, за да го отчитате като разход.

- Ще разберете колко осигуровки ще заплащате на месечна база.

- Ще знаете кога евентуално трябва да се регистрирате по ДДС и какви са специфичните особености.

- Ще Ви разкажем за работата с касов апарат.

- Ще разберете необходим ли Ви е ПОС терминал ако ще осъществявате продажби по интернет или ще приемате плащания с дебитни/кредитни карти.

- Ще разберете на какви изисквания трябва да отговаряте, за да сте изрядни пред всички проверяващи органи.

- Ще разберете как да си планирате разходите и какви фактури и документи са Ви необходими, за да сте изрядни в разходната част на дейността Ви.

- Ще Ви предоставим инструмент, с който лесно да планирате приходите и разходите си и да следите рентабилността на бизнеса си във всеки момент, който можем да адаптираме спрямо индивидуалните Ви нужди.

Консултацията по тези и други въпроси не се заплаща от Ваша страна.

Изберете си една от двете оферти, които Ви предлагаме:

  • Самостоятелно откриване на фирма от собственика с помощ от наша страна - 19лв. /Офертата е валидна при сключване на договор за счетоводно обслужване/
  • Регистрация на фирма + безплатна консултация за 1 час + 1 месец безплатно счетоводно обслужване от Гери Консулт - 139лв.+ безплатен инструмент*! - Как да следите разходите и приходите на вашия бизнес.

P.S. *Безплатен инструмент за управление на разходите

N.B. - Вземи цялостния пакет сега и ще ти помогнем да се позиционираш успешно в Google и Facebook.

Имаш въпроси?

0882 882 559 или email: office@geco.bg

0882 882 559
Добрич, площад Свобода №1, вх.Б, ет.3