toggle menu
toggle menu

Цени

 • Цената за счетоводната услуга е важна за всяка фирма и зависи от обема документи и административните услуги, от които фирмата се нуждае. Няма универсален отговор за цената на счетоводно обслужване на една фирма - може да предложим 30лв.и 300лв., но преди да предложим цена държим да се запознаем с всеки клиент, за да можете вие и ние да вземем решение можем ли да работим заедно.

  Затова в счетоводна къща Гери Консулт - Добрич предлагаме префернциални цени за счетоводни услуги и административно обслужване. Цени се договорят индивидуално в среща или с конкретно запитване по и-мейл.

  Разбираме, че при стартиране на нов бизнес всеки един разход е важен за Вас и затова сме готови да докажем професионализма на счетоводна кантора Гери Консулт - Добрич, предлагайки следните преференциални условия.

  1. Всеки нов клиент на счетоводна къща Гери Консулт - Добрич получава подарък - 1 месец счетоводно обслужване без такса.

  2. При регистрация на фирма, чрез услугите на счетоводна кантора Гери Консулт, предоставяме безплатно 1 месец счетоводно обслужване+безплатна консултация.

  Ако вече имате съществуващ бизнес и сте в процес на смяна на счетоводителя си, Ви каним на разговор в нашата кантора. Така ще се запознаем и ще се уверите в предимствата на услугите ни.

  Преференциални и индивидуални цени се договарят след среща в удобно за Вас време. Можете да се запознаете виртуално с екипа ни тук.

  За допълнителни въпроси ни потърсете на телефон 0882 882 559, Facebook страницата ни или на [email protected]0882 882 559
Добрич, площад Свобода №1, вх.Б, ет.3